Westernrytter Anders Piotr Rosenberg

Anders Piotr Rosenberg er vores ambassadør indenfor westernridning. Han ejer en 6 års vallak som han selv har trænet op fra bunden og deltager i konkurrencer på – både nationalt og internationalt. Bl.a. er equipagen blevet Danmarksmester i 4 klasser og ha vundet 2 Futurity klasser (unghestechampionat) samt sølv ved de tyske mesterskabet i Halter. Anders var allerede som ungdomsrytter meget aktiv på konkurrencebanerne og har generelt en spændende rytterkarriere bag sig.

Anders underviser selv og har af og til heste i ridning. Derudover er han bestyrelsesmedlem i Den Danske Quarter Horse Forening (www.dkqha.dk) hvor han sidder som International Director. Anders var bl.a. også manager for det danske Amateur landshold som HorsePro sponsorerede sidste år, så han er meget aktiv indenfor westernridningens foreningsliv.

Anders’s hest har fodret sin hest med Elite og Fiber igennem flere år og har kun positive erfaringer med netop denne kombination – der giver netop den kontrollerede energi der er behov for.  

OK