Det Danske Western LandsholdHorsePro sponsorerer det Danske Amatør Landshold i Western. Landsholdet består af 7 ryttere der har kvalificeret sig til deltagelse ved Euro Team Cup 2019 (Europæisk mesterskab for hold),  samt en Team manager og en træner. Til Euro Team Cup 2019 i Holland 
skal ekvipagerne dyste i en lang række discipliner indenfor Western-ridning.

Læs her hvorfor rytterne har valgt HorsePro til deres heste:

”Jeg fodrer med Horsepro’s produkter og sikke en forskel, det har gjort for min hest. Min Quarter Horse hoppe tåler ikke foder med meget stivelse og sukker, og jeg har haft problemer med at hun havde en masse nervøs energi, var svær at fodre på og tydeligvis ikke trivedes. Jeg besluttede at prøve Horsepro Elite kombineret med Fiber Plus, pga. en lille daglig dosering og det meget lave indhold af stivelse og sukker.

Min ellers så kræsne hest spiser det med stor lyst, og hun er bare blevet så blank og fin igen. Derudover er hun faldet helt til ro og har nu en dejlig rolig og positiv energi under ridning.

Jeg bruger også foderet til min datters Welsh-pony på 21, og han ser bare super godt ud.”

Camilla Wonge, Westernrytter

 

”Min 7-årige Quarter Horse vallak fodres med HorsePro Unik. HorsePro Unik giver mig en hest der er mere i balance med sig selv. Jeg har også fået den udholdenhed jeg ønskede, da energien i foderet frigives langsomt og samtidig ved jeg, at han er dækket ind med alle vitaminer og mineraler. Under show´s ( der kan vare flere dage) har han haft tendens til at tabe sig. Det har jeg nu løst ved at tilføje lidt HorsePro Fiber.  HorsePro Fiber opløses let i vand og det sikrer at han optager mere væske, hvilket er en stor fordel under shows på varme sommerdage.”

Rikke von Bülow, Westernrytter

 

”Min Quarter Horse hoppe er super sart i sin mave og tåler ikke sukker – desuden er hun også kræsen, så det kan godt være lidt udfordrende at fodre hende. Jeg har nu siden oktober brugt Horsepro Urtemash som en fast del af hendes foder, fordi det indeholder gær til hendes mave og hun er helt vild med det. Jeg bruger også tilskudsproduktet HorsePro Digestive, der holder hendes sarte mave i orden hele vinteren. Jeg har forsøgt mig med mange forskellige produkter gennem tiden, med mere eller mindre held og er glad for at jeg endelig har fundet noget der bare virker, som hun spiser med glæde hver eneste dag.”

Anne Wonge Andreassen, Westernrytter

 

Du kan læse mere om landsholdet her.

OK