Team HorsePro

Springrytter Georgia Timmermann

Georgia er professionel springrytter som lever af at tilride, uddanne heste op til international niveau samt underviser på alle niveauer.

Islænder rytter Anne Sofie Nielsen

Anne Sofie Nielsen er professionel indenfor Islandsk ridesport. Hun har konkurreret på internationalt niveau siden 1991 og har været danmarksmester I forskellige discipliner et utal af gange. Derudover har hun flere top10 placeringer fra NM og VM.

Dressurrytter Emma Dueholm

Emma Dueholm danner til dagligt makkerpar med Mr.Big. De konkurrere på nuværende tidspunkt MA på B niveau. Mr.Big fodres med HorsePro All work, som giver ham den nødvendige energi til at konkurrere på høj plan uden at han bliver tændt.

Military rytter Military rytter Bianca Bagge

Bianca har fodret med HorsePro i mere end 20 år så hun kan i den grad stå inde for kvaliteten af foderet. Bianca's heste har generelt meget tænding og temperament og det er derfor vigtigt at de ikke får for meget stivelse i foderet. Bianca fodre med HorsePro Elite og HorsePro Fiber Plus.

Islænder rytter Alberte Smith

Alberte Smidt er elite rytter og driver til daglig en træningstald i nordsjælland. Alberte har desuden været på landsholdet i 2023 og brænder for undervisning af ryttere på alle niveauer.

Dressur og avl ved familien Holmgaard Christensen

Familien Holmgaard driver Østensgaard, med avl af oldenborg heste på Midtsjælland. Familien fodre hestene med eget grovfoder og HorsePro Elite. Ved større arrangementer benyttes Fiber for at give lidt mere energi.

Springrytter Josephine Bøgh

Josephine Bøgh driver egen stald ved Næstved, hvor hun ud over at ride sine egne heste også tilrider og underviser. Stalden fodres med HorsePro All Work, Compete & Care, Rice Up og Fiber plus

Springrytter Melissa Bundgaard

Melissa Bundgaard er en ambitiøs springrytter der er opvokset med heste, og fik sin første pony da hun var 2 år gammel. Jeg er enormt glad for mit samarbejde med NAG HorsePro, de har en masse forskellige produkter, der kan dække behovet for alle typer heste. Mine heste ser rigtigt godt ud, også i pelsen, og så er der altid hjælp at hente, hvis der er spørgsmål til deres behov.

Springrytter Annika Knudsen Lorentsen

Annika Knudsen Lorentsen er aktiv springrytter både ved nationale og internationale stævner, pt. i klasser op til 140 cm. Annika har for tiden 3 heste, hvor hun primært rider springstævner på de to heste Daylight K og Fuerty Carismo.

TREC Rytter Lisa Kjer Andersen

TREC rytter Lisa Kjer Andersen har i flere år fodret sin hest Macimo med HorsePro Elite og HorsePro Fiber og den 16 årige DV vallak fungerer super godt på kombinationen af disse to blandinger.

Distance rytter Amanda Kalmeyer

Amanda Kalmeyer er ambitiøs distance rytter. Amanda har deltaget ved flere europa og verdensmesterskaber. Derudover er Amanda distance træner og formand for rideklubben Endurance Riders Denmark.

Islænder rytter Cecilie C. Langvad

Cecilie Catharina Langvad er islænderrytter og har sammen med familien Langvad avl på stutteri Liselund islandskheste.

Springrytter Laura Sargent

Laura er 15 år og på landsholdet med begge sine 1’er Ponyer Foxtown Elderberry og Lookout Maggie. Begge ponyer har været udtaget til flere nationsspringninger i udlandet, og i maj 2022 vandt DK Guld for første gang i mange år, og til Baltic cup i Bernstorffparken vandt Laura også GrandPrix 130cm med Berry.

Springrytter Julie Sørensen

Julie Sørensen er aktiv springrytter som fodrer med HorsePro til hendes heste. Julie lægger meget vægt på, at foderet er dansk produceret og derfor tilpasset danske forhold, og så er der fokus på lavt sukker og stivelsesindhold. Hun foderer sine heste med: Compete & Care, All Work og Alfalfa Oil

Springrytter Sascha Levisen

Sascha er 14 år og har sit sidste Children år. Hun er med i Bruttogruppen på Heart Beat´s Brakeout, der er en Dansk Varmblods vallak på 14 år.

Anna-Bell Damsgaard Thomsen

Anna-Bell har ponyen Connie Boy og er aktiv på stævnebanerne hvor de har opnået status som B-equipage i spring. Udover dette rider de dressur på C-plan og lægger også kræfterne i military. Anna-Bell fodrer med HorsePro Compete & Care, da han er en pony med et højt energibehov, men som samtidig ikke skal blive for tændt.

Distancerytter Emilie Hannecke

Emilie rider distance på top plan og blev Sjællandsmester, vandt Bronze ved Nordiskmesterskab samt DRF rangliste vinder 4 år i træk i 2023. Hun er i 2024 igen udtaget til Nordiskmesterskab

Dressurrytter Efe Yüksel

Efe er 12 år og rider dressur på hans to ponyer, Skrædderdals Eros og Gandhi Majlund. Efe vægter alsidig træning og glade ponyer højt, derfor bliver begge ponyer hygge sprunget og redet ud på tur ved skov og strand. Ponyerne fodres dagligt med HorsePro Compete & Care, der sikre dem et godt energi niveau. Efter krævende træning får de depoterne fyldt op med HorsePro Beetroot Mash. Ved flere dages stævner får ponyerne Horsepro Vital Energy Booster.

OK