Distancerytter Emilie Hannecke

🌟🐎 En ung rytter med store drømme! 🌟🐎

 

Hej allesammen! Jeg hedder Emilie, og jeg er en 15-årig pige med en kæmpe passion for distanceridning! 🏇💨 Jeg har været med til mange distancestævner i 5-6 år nu, og jeg har altid haft min trofaste makker ved min side.

 

WW Shazam blev avlet som en showaraber, men for nogle år siden viste han et stort potentiale inden for distanceridning. Vi har været sammen siden vi begge var meget unge - jeg var blot 10 år gammel, og han var omkring 7 år. Vi lærte at ride og forstå hinanden, og vi voksede sammen med opgaven, hvilket har givet pote hele vejen igennem.

Sidste år, i 2023, kom vi virkelig på banen og rykkede os hurtigt. Vi deltog i Sjællandsmesterskabet og endte med at vinde det! Derefter stod vi overfor vores første CEI* 100 km ved de Nordiske mesterskaber, og til sidst stod vi med BRONZE 🥉🥉🥉og en kæmpe oplevelse.

Mit team og jeg ser frem til endnu en omgang med de Nordiske lande, men denne gang på hjemmebane! Vi håber på at få vores anden CEI* 100 km i hus, så er vi et skridt tættere på vores drøm om at deltage i EM og VM for youngriders.

Jeg er utroligt stolt over de præstationer, vi har opnået indtil videre, og jeg ved, at der venter mange flere i fremtiden! I kan følge med på min gruppe på instagram: team_hannecke, hvor jeg deler daglige træninger og store begivenheder, men også de små øjeblikke, der gør det hele værd. 🌟💫

Emilie

OK