Lisa Sinnerup Gress

 Mit navn er Lisa Gress, jeg er uddannet dyrepasser med speciale i heste og så arbejder jeg til dagligt på Ballerup Rideklub. 

 

Jeg købte min fjordhest, Hjorthøj’s Tro tilbage i 2015 som 2 års af avleren. Det jeg gik efter dengang var en fjordhest, som jeg vidste ville kunne klarer sig på de danske dressurbaner mod de store heste. Jeg gik efter den plag med de længste ben og jeg fik så meget mere end det. Vi fik hurtigt skabt et helt specielt tillidsbånd og startede lige så stille på tilridningen i 2016. 

 

Jeg har tilredet et par heste igennem min tid som rytter hos en avler, og aldrig har det været så nemt som med Tro. Hendes glæde når hun skulle i ridehallen var helt fantastisk og hendes mod var ud over det sædvanlige. 

 

Hendes liv som ridehest startede rigtig op i 2017 hvor vi startede med at ride undervisning ved Berider Stine Juul Lyngsø, hun så noget i den lille gule 4 års som satte tankerne igang, mål som vi skulle nå og en lys fremtid i sporten. 

 

Tro blev hurtigt klar til 4 års championat hvor hun blev nr 2, året efter debuterede hun i LA klasserne og vandt 5 års championatet. 

 

Efter vi begyndte at ride noget mere, så synes jeg Tro manglede noget energi under ridningen. Hun startede altid meget eksplosivt op og var virkelig tændt, men efter opvarmningen så var hun helt træt. Intet var lavet om i træningsplanen eller omgivelserne, så det var kun foderet der kunne have en betydning. En veninde anbefalede mig så at jeg kiggede på NAG HorsePro da de laver foder til nøjsomme heste, så det gjorde jeg. 

 

Tro fodres nu til dagligt med HorsePro elite og hun har aldrig set bedre ud eller følt bedre under ridning. Den lave stivelsesprocent gør så meget for os under ridningen, og så er det kornfrit. Foderet er tilmed danskproduceret og det synes jeg os er rigtig vigtigt at støtte op omkring. 

 

Tro og jeg var til start til Fjordheste DM i 2020 hvor Tro blot var 7 år gammel. Til næste år er målet Nordisk mesterskab i Sverige og så EM i Danmark i 2022. 

 

Jeg er utrolig stolt og beæret over at have NAG HorsePro med på sidelinjen. Hvis min hest ikke bliver fodret korrekt, så var alle vores mål og drømme ikke en mulighed. 

OK