Ambassadører

Her kan du læse mere om dem vi arbejder sammen med.

Militaryrytter Line Bergmann

Line Bergmann er en aktiv militaryrytter på op til 1* niveau, både nationalt og internationalt.

Springrytter Georgia Timmermann

Georgia er professionel springrytter som lever af at tilride, uddanne heste op til international niveau samt underviser på alle niveauer.

Springrytter Annika Knudsen Lorentsen

Annika Knudsen Lorentsen er aktiv springrytter både ved nationale og internationale stævner, pt. i klasser op til 140 cm. Annika har for tiden 3 heste, hvor hun primært rider springstævner på de to heste Daylight K og Fuerty Carismo.

Islænderrytter Anne Sofie Nielsen

Anne Sofie Nielsen er professionel indenfor Islandsk ridesport. Hun har konkurreret på internationalt niveau siden 1991 og har været danmarksmester I forskellige discipliner et utal af gange. Derudover har hun flere top10 placeringer fra NM og VM.

Militaryrytter Military rytter Bianca Bagge

Bianca har fodret med HorsePro i mere end 20 år så hun kan i den grad stå inde for kvaliteten af foderet. Bianca's heste har generelt meget tænding og temperament og det er derfor vigtigt at de ikke får for meget stivelse i foderet. Bianca fodre med HorsePro Elite og HorsePro Fiber Plus.

Springrytter Melissa Bundgaard

Melissa Bundgaard er en ambitiøs springrytter der sammen med sin nuværende hest Mr. Grey har opnået utallige placeringer med. Melissa har valgt at fodre med Horsepro compete, grundet det lave stivelses indhold og velsmag.

Springrytter og avler Charlotte Kondrup

Ambassadør Charlotte Kondrup har en spændende historie, både som rytter, avler og blogger. Charlotte har fodret med produkter fra NAG i flere år og har altid været utroligt rigtig glad for det.

Dressur og avl ved familien Holmgaard Christensen

Familien Holmgaard driver Østensgaard, med avl af oldenborg heste på Midtsjælland. Familien fodre hestene med eget grovfoder og HorsePro Elite. Ved større arrangementer benyttes Fiber for at give lidt mere energi.

Paradressurrytter Didder Drøscher

Didder Drøscher er paradressurrytter. Sammen med din hest Agazzi Firfod blev hun udtaget til B-Landsholdet i 2018 og red med til DM og Brogaardens Paracup Finale samme år. Agazzi fodres med HorsePro Elite og Fiber Plus.

The Flying Horses

The Flying Horses består af Freja Skallerup, Marie Kjærgaard samt diverse hjælpere og deres dejlige miniature ponyer, der bruges til shows, plejehjemsbesøg, kørsel til konfirmationer, bryllupper mm. Hjemme på gården i Sandby nær Holbæk, får hestene ugentligt besøg af børn med både fysisk og psykisk handicap. Her får børnene fornyet energi ved at tilbringe tid sammen med miniature hestene, som fungerer som terapiheste.

TREC Rytter Lisa Kjer Andersen

TREC rytter Lisa Kjer Andersen har i flere år fodret sin hest Macimo med HorsePro Elite og HorsePro Fiber og den 16 årige DV vallak fungerer super godt på kombinationen af disse to blandinger.

Westernrytter Anders Piotr Rosenberg

Anders Piotr Rosenberg ejer en 6 års vallak som han selv har trænet op fra bunden og deltager i konkurrencer på – både nationalt og internationalt. Anders’s hest har fodret sin hest med Elite og Fiber igennem flere år og har kun positive erfaringer med netop denne kombination – der giver netop den kontrollerede energi der er behov for.

OK