Ambassadører

Her kan du læse mere om dem vi arbejder sammen med.

Spring rytter Georgia Timmermann

Georgia er professionel springrytter som lever af at tilride, uddanne heste op til international niveau samt underviser på alle niveauer.

Military rytter Line Bergmann

Line Bergmann er en aktiv militaryrytter på op til 1* niveau, både nationalt og internationalt.

Spring rytter Annika Knudsen Lorentsen

Annika Knudsen Lorentsen er aktiv springrytter både ved nationale og internationale stævner, pt. i klasser op til 140 cm. Annika har for tiden 3 heste, hvor hun primært rider springstævner på de to heste Daylight K og Fuerty Carismo.

Islænder rytter Anne Sofie Nielsen

Anne Sofie Nielsen er professionel indenfor Islandsk ridesport. Hun har konkurreret på internationalt niveau siden 1991 og har været danmarksmester I forskellige discipliner et utal af gange. Derudover har hun flere top10 placeringer fra NM og VM.

Military rytter Military rytter Bianca Bagge

Bianca har fodret med HorsePro i mere end 20 år så hun kan i den grad stå inde for kvaliteten af foderet. Bianca's heste har generelt meget tænding og temperament og det er derfor vigtigt at de ikke får for meget stivelse i foderet. Bianca fodre med HorsePro Elite og HorsePro Fiber Plus.

Spring rytter Melissa Bundgaard

Melissa Bundgaard er en ambitiøs springrytter der sammen med sin nuværende hest Mr. Grey har opnået utallige placeringer med. Melissa har valgt at fodre med Horsepro compete, grundet det lave stivelses indhold og velsmag.

Spring rytter og avler Charlotte Kondrup

Ambassadør Charlotte Kondrup har en spændende historie, både som rytter, avler og blogger. Charlotte har fodret med produkter fra NAG i flere år og har altid været utroligt rigtig glad for det.

Dressur og avl ved familien Holmgaard Christensen

Familien Holmgaard driver Østensgaard, med avl af oldenborg heste på Midtsjælland. Familien fodre hestene med eget grovfoder og HorsePro Elite. Ved større arrangementer benyttes Fiber for at give lidt mere energi.

TREC Rytter Lisa Kjer Andersen

TREC rytter Lisa Kjer Andersen har i flere år fodret sin hest Macimo med HorsePro Elite og HorsePro Fiber og den 16 årige DV vallak fungerer super godt på kombinationen af disse to blandinger.

Distance rytter Amanda Kalmeyer

Amanda Kalmeyer er ambitiøs distance rytter. Amanda har deltaget ved flere europa og verdensmesterskaber. Derudover er Amanda distance træner og formand for rideklubben Endurance Riders Denmark.

Islænder rytter Cecilie C. Langvad

Cecilie Catharina Langvad er islænderrytter og har sammen med familien Langvad avl på stutteri Liselund islandskheste.

Dressur rytter Lisa Sinnerup Gress

Lisa er til daglig dyrepasser på Ballerup rideklub og er ambitiøs dressurrytter hvor hun sammen med sin fjordhest Hjorthøjs tro har deltaget ved DM.

Lillevang's ponyer

Passioneret hobbyavl af dressur betonede danske sports ponyer siden 2001.

Springrytter Caroline Amalie

Caroline Amalie er en ung og passioneret springrytter, som brænder for at træne og udvikle hestene såvel som sig selv.

Laura Sargent

Laura er 15 år og på landsholdet med begge sine 1’er Ponyer Foxtown Elderberry og Lookout Maggie. Begge ponyer har været udtaget til flere nationsspringninger i udlandet, og i maj 2022 vandt DK Guld for første gang i mange år, og til Baltic cup i Bernstorffparken vandt Laura også GrandPrix 130cm med Berry.

OK