Profilryttere

Her kan du læse mere om dem vi arbejder sammen med.

Militaryrytter Line Bergmann

Line Bergmann er en aktiv militaryrytter på op til 1* niveau, både nationalt og internationalt.

Det Danske Western Landshold

Landsholdet består af 7 dygtige ekvipager der skal afsted til Euro Team Cup (Europæisk mesterskab for hold), i Holland 2019.

Stutteri Korsmosegård

Stutteri Korsmosegård blev etableret i 2009, og er et af de førende stutterier i Danmark indenfor den spanske race Pure Raza Espanola også kendt under betegnelsen PRE.

Springrytter Annika Knudsen Lorentsen

Annika Knudsen Lorentsen er aktiv springrytter både ved nationale og internationale stævner, pt. i klasser op til 140 cm. Annika har for tiden 3 heste, hvor hun primært rider springstævner på de to heste Daylight K og Fuerty Carismo.

Dressurrytter Trine Kristjansdottir

Trine Kristjandottir er en ambitiøs dressurrytter der har opnået flotte placeringer med sin tidligere hest; blandt andet til Blue Hors- og Broholms dressurfestivaller. Hendes nuværende hest Solo Lightfoot er hun ved at ride op til deres mål U25 Grand Prix. Trine sværger til HorsePro Unik som hun har brugt i flere år nu.

Islænderrytter Anne Sofie Nielsen

Anne Sofie Nielsen er professionel indenfor Islandsk ridesport. Hun har konkurreret på internationalt niveau siden 1991 og har været danmarksmester I forskellige discipliner et utal af gange. Derudover har hun flere top10 placeringer fra NM og VM.

Dressurrytter Sandra Kærgård

Sandra Kærgård har adskillige triumfer på dressurbanerne med sine to dressurheste Drisdals Co-Co Chanel og Baunehøjens Chopin. Sandra konkurrerer pt i Intermediare I, men leger hjemme med øvelser til Grand Prix og forventer international debut i 2019.

Ponyrytter Anna Holmgaard Christensen

Anna er en dygtig og vellidt ponyrytter og starter masser af stævner på sine to DSP-ponyer Campino og Bacardi. Annas ponyer fodres med HorsePro Elite og Fiber Plus.

Paradressurrytter Didder Drøscher

Didder Drøscher er paradressurrytter. Sammen med din hest Agazzi Firfod blev hun udtaget til B-Landsholdet i 2018 og red med til DM og Brogaardens Paracup Finale samme år. Agazzi fodres med HorsePro Elite og Fiber Plus.

OK