Ambassadører

  Her kan du læse mere om dem vi arbejder sammen med.

  Springrytter Georgia Timmermann

  Georgia er professionel springrytter som lever af at tilride, uddanne heste op til international niveau samt underviser på alle niveauer.

  Springrytter Annika Knudsen Lorentsen

  Annika Knudsen Lorentsen er aktiv springrytter både ved nationale og internationale stævner, pt. i klasser op til 140 cm. Annika har for tiden 3 heste, hvor hun primært rider springstævner på de to heste Daylight K og Fuerty Carismo.

  Islænder rytter Anne Sofie Nielsen

  Anne Sofie Nielsen er professionel indenfor Islandsk ridesport. Hun har konkurreret på internationalt niveau siden 1991 og har været danmarksmester I forskellige discipliner et utal af gange. Derudover har hun flere top10 placeringer fra NM og VM.

  Military rytter Military rytter Bianca Bagge

  Bianca har fodret med HorsePro i mere end 20 år så hun kan i den grad stå inde for kvaliteten af foderet. Bianca's heste har generelt meget tænding og temperament og det er derfor vigtigt at de ikke får for meget stivelse i foderet. Bianca fodre med HorsePro Elite og HorsePro Fiber Plus.

  Springrytter Melissa Bundgaard

  Melissa Bundgaard er en ambitiøs springrytter der sammen med sin nuværende hest Mr. Grey har opnået utallige placeringer med. Melissa har valgt at fodre med Horsepro compete, grundet det lave stivelses indhold og velsmag.

  Springrytter og avler Charlotte Kondrup

  Ambassadør Charlotte Kondrup har en spændende historie, både som rytter, avler og blogger. Charlotte har fodret med produkter fra NAG i flere år og har altid været utroligt rigtig glad for det.

  Dressurrytter Emma Dueholm

  Emma Dueholm danner til dagligt makkerpar med Mr.Big. De konkurrere på nuværende tidspunkt MA på B niveau. Mr.Big fodres med HorsePro All work, som giver ham den nødvendige energi til at konkurrere på høj plan uden at han bliver tændt.

  Dressur og avl ved familien Holmgaard Christensen

  Familien Holmgaard driver Østensgaard, med avl af oldenborg heste på Midtsjælland. Familien fodre hestene med eget grovfoder og HorsePro Elite. Ved større arrangementer benyttes Fiber for at give lidt mere energi.

  TREC Rytter Lisa Kjer Andersen

  TREC rytter Lisa Kjer Andersen har i flere år fodret sin hest Macimo med HorsePro Elite og HorsePro Fiber og den 16 årige DV vallak fungerer super godt på kombinationen af disse to blandinger.

  Distance rytter Amanda Kalmeyer

  Amanda Kalmeyer er ambitiøs distance rytter. Amanda har deltaget ved flere europa og verdensmesterskaber. Derudover er Amanda distance træner og formand for rideklubben Endurance Riders Denmark.

  Islænder rytter Cecilie C. Langvad

  Cecilie Catharina Langvad er islænderrytter og har sammen med familien Langvad avl på stutteri Liselund islandskheste.

  Dressur rytter Lisa Sinnerup Gress

  Lisa er til daglig dyrepasser på Ballerup rideklub og er ambitiøs dressurrytter hvor hun sammen med sin fjordhest Hjorthøjs tro har deltaget ved DM.

  Springrytter Laura Sargent

  Laura er 15 år og på landsholdet med begge sine 1’er Ponyer Foxtown Elderberry og Lookout Maggie. Begge ponyer har været udtaget til flere nationsspringninger i udlandet, og i maj 2022 vandt DK Guld for første gang i mange år, og til Baltic cup i Bernstorffparken vandt Laura også GrandPrix 130cm med Berry.

  Springrytter Josephine Bøgh

  Josephine Bøgh driver egen stald ved Næstved, hvor hun ud over at ride sine egne heste også tilrider og underviser. Stalden fodres med HorsePro All Work, Compete & Care, Rice Up og Fiber plus

  Springrytter Julie Sørensen

  Julie Sørensen er aktiv springrytter som fodrer med HorsePro til hendes heste og ponyer. Julie benytter en kombination af HorsePro Compete & Care og fiber plus

  Sascha Levisen

  Anna-Bell Damsgaard Thomsen

  Anna-Bell har ponyen Connie Boy og er aktiv på stævnebanerne hvor de har opnået status som B-equipage i spring. Udover dette rider de dressur på C-plan og lægger også kræfterne i military. Anna-Bell fodrer med HorsePro Compete & Care, da han er en pony med et højt energibehov, men som samtidig ikke skal blive for tændt.

  OK