Springrytter Georgia Timmermann

Georgia er professionel springrytter og lever af at tilride og uddanne heste op til internationalt niveau. Herudover har hun sit eget ridecenter hvor hun hvert år har op mod 75 børn på ridelejr.

Georgia har et bredt udvalg af heste i sin stald og det er derfor vigtigt at have en foderleverandør der kan imødekomme alle hestes behov: Konkurrenceheste, Ungheste i tilridning, Elevheste, Plag, Føl, Drægtig hoppe, Senior Grand Prix hest samt nogle få heste som er svære at fede op. 

En af grundene til at Georgia valgte HorsePro var at foderet er danskproduceret og derfor tilpasset danske forhold. Det er kvalitetsfoder med fokus på lavt sukker og stivelsesindhold og så er det til at betale for den almene hesteejer.

Når Georgia ikke bruger sin tid på ridecentret, kan man finde hende i sin hestetransporter eller på stævnepladsen hvor hun bruger utroligt mange timer.

Georgia kan følges på FB: https://www.facebook.com/ghorses/ og IG: https://www.instagram.com/georgiatimmermann/ samt på sin blog – hvor hun skriver om rigtig mange relevante emner indenfor ridesporten: https://georgiatimmermann.ridersnotebook.dk/blog/ 

OK