Springrytter Melissa Bundgaard

Melissa Bundgaard er en ambitiøs springrytter der sammen med sin nuværende hest Mr. Grey har opnået utallige placeringer.

I 2017 blev equipagen nr. 6 i finalen for 6 års heste, og året efter begyndte de at starte internationale stævner. I marts deltog Melissa og Mr. Grey under Hingstekåringen i Herning, hvor de bl.a. opnåede en sjetteplads i Medium Tour finalen 140 cm. De deltog ligeledes i World Cup i oktober måned.

Melissa har valgt at fodre med Horsepro Compete, grundet det lave stivelsesindhold og foderets gode smag.

”I løbet af sommeren fandt jeg virkelig ud af hvordan stivelse kan påvirke en hest – idet min hest havde bøvlet en del med ondt i maven. Jeg tog en snak med dyrlægen, der anbefalede mig at finde et foder med lavt sukker/stivelses-indhold. Jeg afsøgte markedet og prøvede nogle forskellige mærker uden den store succes, da min hest ikke ville æde foderet. Jeg blev opmærksom på HorsePro, efter at have talt med HorsePro’s foderkonsulent prøvede jeg HorsePro Compete – og har nu fodret med denne blanding i et par måneder. Jeg må sige at jeg er imponeret. Allerede da jeg begyndte at skifte over og blandede hans gamle foder med HorsePro, oplevede jeg at HorsePro-foderet blev spist MEGET hurtigt, og så lå det andet i krybben meget længe, indtil han måske fik lyst til at spise det. Som hesteejer er det virkelig en fornøjelse at se at han æder sit nye foder med velbehag. Der er virkelig ikke noget der kan bekymre én mere end når hesten ikke er glad for sit foder - slet ikke når man vil have den til at præstere! Energimæssigt fungerer han også super godt her nogle måneder efter skiftet – så jeg er en super glad heste-ejer.”
-Melissa Bundgaard

 

OK