Stutteri KorsmosegårdStutteri Korsmosegård blev etableret i 2009, og er et af de førende stutterier i Danmark indenfor den spanske race Pure Raza Espanola også kendt under betegnelsen PRE.

”Vi har altid benyttet HorsePro foder til vores heste. På grund af variationen af heste; alt fra følhoppen til dressurhesten, bliver der brugt flere forskellige typer foder. Følhopperne og føl bliver fodret med HorsePro Natur, Elite og Junior. Plagene får HorsePro Junior indtil de er ca. 3 år gamle og de ældre rideheste får HorsePro Elite samt HorsePro Fiber. Derudover har vi stor succes med at bruge HorsePro Sport op til kåringer og shows, for at booste hestene til at stå knivskarpt”.

                                                                                                                                                 Margrethe Mogensen, Avler

 

Margrethe Mogensen, indehaver af stutteriet, er tidligere dressurrytter og rideskoleindehaver, men beskæftiger sig nu udelukkende med avl, opdræt og træning af spanske heste. Hun købte sin første spanske hest i 2008, og året efter købte hun to rene PRE-hopper, som hun fik sine første føl på. Det blev starten på Stutteri Korsmosegård. Der er kommet mange PRE-heste til siden og der kommer i snit 4-5 føl om året.  Udover dette har hun heste i kommission og i dag er der omkring 30 heste i stalden.

Læs mere om Stutteri Korsmosegård her.

OK